image

Varmt välkommen till oss på DM Beauty Clinic i Göteborg.
Behåll din skönhet med regelbunden skötsel.
Med vår erfarenhet och kunskap erbjuder vi dig sköna och effektiva skönhetsbehandlingar.
Sök
 

Behandlingar

Våra behandlingar

Woman gets beauty facial injections. Anti-aging, nourishing, vitamins treatment at spa salon. Aesthetic cosmetology

Fillers

Stylage innehåller hyaluronsyra som våran kropp producerar naturligt, men med tiden så minskas produktionen. Därför är fillersbehandling ett bra val om man har tappat volym, fukt och form i tex. läppar, kinder, fina/djupa linjer och återfukta huden.

Boka

Derpmapen

Microneedling är en behandling som ökar kollagenet i huden. Rekommenderas till alla hudtyper.

Boka
dermapen4-bild-2-1-e1548001569217

Konsultation

Om du är intresserad av en behandling men vill få mer information och rådgivning så passar det bra att boka en konsultation.

Boka

Lash Lift

En naturlig böj på dina egna fransar, keratinet stärker och på sikt förlänger dina egna fransar. Färgning ingår om så önskas.

Boka
Keratin Lash Lift Cosmetic Procedure. Woman in a Beauty Salon.
Beauty procedure. Woman having lipolysis treatment at beauty salon, closeup

Fettreducering

Prostrolane Inner B är en fettupplösande injektionsmetod. Prostrolane Inner B utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering. Priset inkluderar bedövning och konsultation och det är per behandling priset. Oftast behövs 2-3 behandlingar för full effekt.

Boka

Ansiktsbehandling

Passar en oljig, oren hud eller en yngre hud där vi vill jobba med mildare föryngring. För bästa resultat gör man 4 kurer med 2 veckors mellanrum.

Boka
Woman cosmetologist to work in beauty salon.
YAG Laser

YAG Laser

YAG Laser tar bort tatueringar samt åldersfläckar, solskador och fräknar. Tänk på att mäta så du bokar rätt tid!

Boka

Plasma Pen

Plasma lift skin tightening löser många problem utan kirurgi: Hängande ögonlock, Påsar under ögonen, Bristningar, Ärr, Lös hud, Vårtor, Fina & djupa linjer, Skintags mm. Boka en konsultation för mer info!

Boka
shutterstock_166896386

BB Glow

BB Glow behandling passar för alla åldrar och hud typer. Minskar porer och tar bort fett/olja för fet hud. Reducerar pigmentering, fräknar, acne/acne ärr, bristningar/OP ärr, åldersfläckar, missfärgning och rynkor/fina linjer. Perfekt för dig som har ojämn hudton eller grå och livlös hud.

Boka

Jag har gjort ansiktsbehandling, läppfyllning och korrigering av näsan. Jag är supernöjd då jag har fått en strålande hy och märkten otrolig skillnad och förbättring! Min näsa och mina läppar har faktiskt aldrig sett bättre ut och personalen är väldigt erfarna och duktiga och jag rekommenderar DM Beautyclinic till alla som vill ha en bättre förändring!

Shadan Wande

Jag vill tacka er för en grymt givande kurs! Detta är verkligen det bästa jag har gjort och jag kunde inte ha varit mer nöjd. Ni tog hand om mig så bra och jag känner att jag lärde mig tillräckligt mycket för att kunna stå på egna ben nu. Utan er hade detta inte varit möjligt❤️ P.S. Tack Mona för den grymma tear trough och nasolabiala behandlingen som du gjorde på mig, I LOVE IT!

Selma Nazri

Jag är så nöjd med mina läppar!? Gör dom alltid hos DM beautyclinic❤ Dom är så duktiga och tar hand om kunden på bästa sätt!Kommer aldrig låta någon annan röra mina läppar, kan varmt rekommendera denna klinik!Fantastiskt bemötande och proffsig personal!?❤

Tina Stenseth

Boka behandling

Välj önskad behandling*