image

Varmt välkommen till oss på DM Beauty Clinic i Göteborg.
Behåll din skönhet med regelbunden skötsel.
Med vår erfarenhet och kunskap erbjuder vi dig sköna och effektiva skönhetsbehandlingar.
Sök
 

Kurser

Information om våra kurser

FILLLER GRUNDKURS

I vår grundkurs lär du dig att behandla läppar kinder och nasolabialvecken. Kursen är både teoretiskt och praktiskt uppbyggd under handledning av en lärare som är specialist på detta.
Till skillnad från vanliga grundkurser så är det här en mer omfattande introduktionskurs. Du lär dig inte bara att injicera effektivt, utan kursen ger dig även den bakgrundsinformation och de färdigheter som du behöver för att kunna erbjuda dina patienter professionell service.
Grundkursen täcker allt ifrån medicinska aspekter såsom ansiktets anatomi, information om eventuella komplikationer och hur man förebygger dessa, danger zones, konsultering, föra journal och samtycke enligt personuppgiftslagen.

28000kr

Anmäl intresse

LIP COURSE

Vår läppkurs är specifikt utformad för att ge dig en mer avancerad praktisk och teoretisk kunskap i hur man utför en framgångsrik läppförstoring. Vi går igenom olika injektionstekniker och läpptyper. Vi lägger stor vikt på analys av läppen för att öka förståelsen om vilken teknik som är mest lämpad, och du lär dig att bygga en fyllig och vacker läpp.

19000kr

Anmäl intresse

AVANCERAD FILLER KURS

Kursen är utformad för att hålla dig uppdaterad med de senaste produkterna och teknikerna i dagens snabbt utvecklade kosmetiska industri, så att du kan erbjuda mer till dina kunder. Delegaten bör vara bekväm med grundteknikerna och redo för att ta de kliniska färdigheterna till nästa nivå.

Återigen kommer omfattande demonstrationer och fördjupad praktisk utbildning av mycket erfarna lärare att ges. Mer tid kommer att tilldelas för övning än teori, på grund av det skjuva antal genomgångar som kommer att täckas. Hos DM Beauty Clinic är högkvalitativ utbildning av störst vikt. Utbildning i små grupper eller one on one samt full vägledning kommer att ges för att du, efter avslutad kurs, ska kunna lämna våra lokaler trygg och redo för att träna fritt.

14000kr

Anmäl intresse

BB Glow Kurs

Kursen är en halv dag.
Man får med sig ett start kit samt ett certifikat.

Behandlingseffekt för era kunder:
BB Glow behandling har inget att göra med proceduren “Camouflage” i kosmetisk pigmentering. Det här är två helt olika sorters behandlingar.
BB Glow behandling utförs med Microneedling Pen och speciella meso serum + BB Glow serum och inte tatuerings pigment.
BB GLOW Behandlingseffekt:
Effekten märks redan efter den första behandlingen och förstärks under de första två veckorna och håller i drygt 4 månader. Vill man få ett långvarigt resultat till 6–12 månader beror på hud typ rekommenderas upprepande procedurer. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar men det går lika bra att bara göra en behandling. för att få en synbar skillnad.
*Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
*Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, *färgdefekter, åldersfläckar).
*Stimulering av kollagenproduktion
*Ökar hudens elasticitet
*Ger näring och hydratisering
*Föryngring, åter fuktning och lyftning
*Minskar antalet fina rynkor och minskar porer
*Förbättrar hudens naturliga skydd
*Ökar jämn hudfärg
*Berikar huden med antioxidanter
*Neutraliserar fria radikaler

Pris 16000kr

Anmäl intresse

Lashlift Kurs

Lär dig permanenta fransar på ett skonsamt set. Man får certifikat samt ett start kit för ca 10 kunder, kursmaterial och öva på 1 modell.
Kan man inte lösa modell själv, då är det viktigt att meddela oss så vi kan fix modell.

Pris 4700kr

Anmäl intresse

För frågor eller annat kontakta oss gärna via telefon eller mail !
Telefon: 070-036 89 48
Mail: info@dmbeautyclinic.se

Kursanmälan

Välj kurs*